Jasper de Jong

Ik geef iedereen met een hersentumor "BACK-UP"!

( Lid van team: Je MAG mijn rug op met je hersentumor!! )

Ik wil graag iedereen met een hersentumor steunen!

Door geld binnen te halen voor de Stichting Sterk en Positief kan onderzoek naar het geneesbaar maken van hersentumoren voortgezet worden! 

Bij mijn vrouw Miriam werd eind 2016 een Glioblastoom (gradatie 4)  geconstateerd. Levensverwachting, 9 maanden tot 1,5 jaar. Inmiddels ruim 5 jaar verder and still doing strong!

Voor mij is een actie via dit platform dé kans om "iets" terug te doen. Niet alleen naar haar, maar ook aan alle andere mensen die dit  is overkomen........ Ga er maar aanstaan...........3,5 jaar lang leven in "Extra tijd". Wachten tot er wat gebeurd, en wellicht zelfs niet (de allemooiste uiteraard). Maar elke drie maanden een MRI, twijfel, onrust in een gezin en hoop op wederom 3 maanden extra...... extra tijd om te leven, te genieten, te ademen

Doneer minimaal 35,-- euro aan ons team! en geef de NAAM+ACHTERNAAM+WOONPLAATS aan van degene die wij zullen meedragen op 2 Juli aanstaande. Voor de derde keer zal ik een Olympische afstand van deze Triathlon afleggen.

Minder doneren mag uiteraard ook, maar dan zal een naam niet meegenomen worden...

Inmiddels staat de teller op zo'n 16 MRI's in de afgelopen 5 jaren. Wie had dat gedacht! Uitzonderingen zijn er blijkbaar. En juist dat, Moet ervoor zorgen dat al die ander lotgenoten met de diagnose hersentumor dat stukje zelfvertrouwen krijgen dat er wel degelijk uitzonderingen zijn in de wereld! en dat er een kans is om het langer vol te houden dan de statistieken zeggen!

EN JUIST DAAROM NEEM IK JUIST DIE MENSEN MEE OP MIJN RUG OP 2 JULI!

Hoe meer namen, hoe beter voor de Stichting Sterk en Positief. Jullie kunnen helpen door betreffende persoon weet te taggen op Facebook, Instagram , Linkedin of welk social media kanaal dan ook!

Ik ga ervoor de tweede van Juli!! en hoop op jullie steun!

Alvast een enorme dank!

Jasper

100
06/07/2022
20:01

Anoniem

Bekijk alle

Stichting Sterk en Positief is opgericht in 2019 met als doel om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor meer informatie ga naar www.sterkenpositief.nl