Team Dijkie

Team Dijkie

( Lid van team: Wandelteam 2024 Sterk en Positief )

Wij zijn Familie en vrienden van Johan Hoogendijk en op zaterdag 11 mei 2024 wandelen wij de 10km van de Leiden Marathon om geld op te halen voor onderzoek naar hersentumoren.

Sponsor ons of wandel mee! Als je mee wilt wandelen benader dan familie of vrienden voor 29 Maart 2024 met naam, adres, geboortedatum en shirtmaat zodat jullie tijdig zijn aangemeld en op tijd het shirt binnen hebben.

Johan zijn verhaal:
Jaarlijks horen bijna 1.400 mensen in Nederland dat ze een kwaadaardige hersentumor hebben. Dat zijn bijna 4 mensen per dag! We hadden nooit gedacht dat Johan daar ook bij zou horen. Op 15 September 2023 kreeg Johan zomaar van de een op andere dag een epileptisch insult. Kort daarna bleek dat het foute boel was.

Onderzoek nodig:
Hersentumoren zijn op dit moment ongeneeslijk. Genezing is complex. Het is onmogelijk om al het ‘geïnfecteerde’ weefsel op zo’n belangrijke plek in het lichaam met een operatie weg te nemen zonder blijvende schade aan te richten. Wat kan wel? Daar is onderzoek voor nodig. En dus geld. Veel geld.

Steun:
Johan hoopt op de steun van de mensen om hem heen, in de vorm van meewandelen op 11 mei 2024 of een donatie, een donatie aan Stichting Sterk & Positief. Samen met vele anderen wandelen we daarom op 11 mei de 10km van de Leiden Marathon voor Stichting Sterk & Positief.

Johan gaat er alles aan doen om mee te lopen op 11 mei met ons en jullie!

Help jij mee om hersentumoren geneesbaar te maken?

Doneren kan op deze pagina, zet je er ook een tekst bij voor Johan?

Meelopen kan ook, meld je dan aan via jouw contactpersoon via WhatsApp!

Alvast veel dank voor je donatie!

15
11/05/2024
20:55

Carin en Hans

Bekijk alle

Stichting Sterk en Positief is opgericht in 2019 met als doel om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor meer informatie ga naar www.sterkenpositief.nl