Je MAG mijn rug op met je hersentumor!!

Je MAG mijn rug op met je hersentumor!

Heb jij, of ken je iemand met een hersentumor? Dan zijn wij op zoek naar JOU!! En uiteraard is één Ieder is welkom!

Echter voor een plekje achterop onze RUG zouden we graag minimaal € 35,-- euro willen vragen als donatie.  Geef vervolgens in de omschrijving van de donatie de NAAM + ACHTERNAAM + WOONPLAATS van de betreffende persoon aan. Jullie steunen ons en wij steunen de betreffende mensen weer met het inzamelen van geld voor ONDERZOEK naar het geneesbaar maken van hersentumoren.

2 juli aanstaande, tijdens de Triathlon van Holten, gaan al deze personen bij ons achter op de rug! 

Hoe GAAF zou het zijn als we minimaal 150 personen tijdens onze Olympische afstand van deze Triathlon van Holten met ons mee zouden kunnen nemen.

Het gaat om 1,5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen!!

Is er iemand in je omgeving die hiervoor in aanmerking komt? Doneer dan! Tag de persoon hoe gaaf om deze via social media van deze actie op de hoogte te brengen.

Uiteindelijk gaat het ons er om, zoveel mogelijk geld binnen te halen om hersentumoren geneesbaar te maken! Als zwagers  maken wij van dichtbij mee wat de impact is van iemand met een hersentumor gradatie 4 (Glioblastoom).

 

Vragen? mail gerust naar jasper@sterkensportief.nl 

 

100
06/07/2022
20:01

Anoniem

Bekijk alle

Stichting Sterk en Positief is opgericht in 2019 met als doel om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor meer informatie ga naar www.sterkenpositief.nl