Menno ter Metz

Ik zet mij in voor het onderzoek naar hersentumoren!πŸ€

( Lid van team: Wandelteam 2023 Sterk en Postief )

Heel veel dingen in het leven zijn altijd ver van je bed show, totdat er zoiets in je directe omgeving gebeurd dan; merk je pas de enorme inpact hier van op alles en iedereen.

Zo ook op 5 spetember 2021 toen er bij mijn "schoonzusje" Stefanie Boll een enorme hersentumor werd ondekt, bij zulk nieuws staat de tijd echt even stil en zakt de bodem onder je voeten vandaan, nu 17 maanden later kan ik het nog steeds niet bevatten eigenlijk.

Maar wat doet Steef het goed en wat ben ik enorm trots op haar!!!

Waar ik in ook achter gekomen ben in deze periode is dat de genezing van hersentumoren enorm ingewikkeld is en dat veel (hoopgevende) onderzoeken hiernaar nog in de kinderschoenen staan en ook dat er voor deze onderzoeken enorm veel geld nodig is.

De Stichting sterk en positief zet zich in om geld in te zamelen voor deze onderzoeken.

Dus om Steef een hart onder de riem te steken en omdat ik Sterk en Positief een warm hart toe draag probeer ik ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld in te zamelen en ik ik hoop dat jullie mij steunen met een donatie.

Alvast ontzettend bedankt!

MennoΒ 

15
11/05/2023
13:46

Ron

Bekijk alle

Stichting Sterk en Positief is opgericht in 2019 met als doel om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor meer informatie ga naar www.sterkenpositief.nl