Gerda en Sonja

Gerda en Sonja in actie!

( Lid van team: Wandelteam 2023 Sterk en Postief )

Goededag allemaal,

Sonja en ik hebben het plan opgevat om op 13 mei 2023 in Leiden de 10 km te gaan lopen met de Stichting Sterkenpositief.nl met het doel geld op te halen om meer onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor een langere levensduur, herstel van een hersentumor.

Degenen die ons kennen weten allemaal dat mijn partner, Jan de Beer, en goede vriend van Sonja in februari 2005 op 41e jarige leeftijd susccesvol aan de 1e hersentumor is geopereerd. In december 2018 zijn er hersentumoren met uitzaaiingen geconstateerd waardoor opereren en behandeling erg moeilijk was. Jan heeft toen gekozen voor kwaliteit van leven en is op 13 januari 2021 overleden. Ondanks Jan zijn ziekte hebben we tussen december 2018 en januari 2021 met elkaar, vrienden en familie toch een hele mooie en warme periode doorgemaakt. De naam Sterk en Positief is zeker op Jan van toepassing. Zijn levensmotto was: "Leef alsof het je laatste dag is".

Helaas hebben we in 2018 meer naar nieuws gekregen. Want bij Jan zijn zoon Kevin, toen 32 jaar, is in mei 2018 een hersentumor geconstateerd en hij is daar in augustus succesvol aan geopereerd. Helaas is de tumor alweer aan het groeien.

Dus jullie snappen allemaal wel dat wij het erg belangrijk vinden dat veel meer onderzoek gedaan gaat worden naar hersentumoren zodat de kans op een langer leven, genezing in zicht komt voor een ieder die er nu mee te maken heeft.

Steunen jullie ons?

 

Groet Sonja en Gerda

 

 

146
13/05/2023
11:18

Zet hem op!

Bekijk alle

Stichting Sterk en Positief is opgericht in 2019 met als doel om hersentumoren geneesbaar te krijgen. Voor meer informatie ga naar www.sterkenpositief.nl